U skladu s člankom 14. Pravilnika o raspisivanju i provedbi javnih natječaja na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Povjerenstvo za provođenje natječajnog postupka za izbor jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto I. vrste u suradničko zvanje i suradničko radno mjesto asistenta iz znanstvenog područja Biotehničkih znanosti, znanstvenog polja prehrambene tehnologije na određeno vrijeme u punom radnom vremenu na Katedri za kakvoću hrane (zamjena za bolovanje) na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek, objavljuje
Rezultate razgovora s Povjerenstvom za provođenje natječajnog postupka za izbor jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto I. vrste u suradničko zvanje i suradničko radno mjesto asistenta iz znanstvenog područja Biotehničkih znanosti, znanstvenog polja prehrambene tehnologije na određeno vrijeme u punom radnom vremenu na Katedri za kakvoću hrane (zamjena za bolovanje) na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek
Sukladno članku 14. Pravilnika o raspisivanju i provedbi javnih natječaja na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Povjerenstvo za provođenje natječajnog postupka za izbor jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto I. vrste u suradničko zvanje i suradničko radno mjesto asistenta iz znanstvenog područja Biotehničkih znanosti, znanstvenog polja prehrambene tehnologije na određeno vrijeme u punom radnom vremenu na Katedri za kakvoću hrane (zamjena za bolovanje) na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek provelo je natječajni postupak kroz razgovor (intervju) s kandidatima.
Razgovor s Povjerenstvom održan je 13. siječnja 2021. godine u predavaonici P-4, prvi kat na
Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek, Franje Kuhača 18, Osijek. Na razgovor je pozvano deset kandidata,
a pozivu se odazvalo šest kandidata.
Popis kandidata koji su pristupili razgovoru s Povjerenstvom i ostvareni bodovi
Tablica 1.
Redni broj | Ime i prezime kandidata | Ostvareni bodovi |
| ||
1. | Andrijana Diklić, mag. ing. techn. aliment. | 40 |
2. | Ilijana Vukadin,mag. nutr. | 85 |
3. | Anja Bašnec, mag. nutr. | 60 |
4. | Eleonora Jažić, mag. nutr. | 60 |
5. | Matija Mikačić, mag. nutr. | 40 |
6. | Ana-Marija Gotal, mag. ing. techn. aliment. | 55 |
Slijedom prikaza u Tablici 1., Povjerenstvo je sastavilo listu reda prvenstva (rang listu) kandidata.
Prvi na listi je kandidat s većim ukupnim brojem bodova, a iza njega slijede kandidati s manjim ukupnim
brojem bodova.
Rang lista kandidata
Tablica 2.
Redni broj | Ime i prezime kandidata | Ukupno ostvareni bodovi |
| ||
1. | Ilijana Vukadin, mag. nutr. | 85 |
2. | Anja Bašnec, mag. nutr. | 60 |
3. | Eleonora Jažić, mag. nutr. | 60 |
4. | Ana-Marija Gotal, mag. ing. techn. aliment. | 55 |
5. | Andrijana Diklić, mag. ing. techn. aliment. | 40 |
6. | Matija Mikačić, mag. nutr. | 40 |
Odluka o izboru bit će objavljena na mrežnoj stranici Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek www.ptfos.unios.hr/index.php/o-fakultetu/natjecaji.
Povjerenstvo za provođenje natječajnog postupka za izbor jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto I. vrste u suradničko zvanje i suradničko radno mjesto asistenta iz znanstvenog područja Biotehničkih znanosti, znanstvenog polja prehrambene tehnologije na određeno vrijeme u punom radnom vremenu na Katedri za kakvoću hrane (zamjena za bolovanje) na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek
- prof. dr. sc. Ljiljana Primorac, redovita profesorica u trajnom zvanju Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek, predsjednica
- izv. prof. dr. sc. Ivana Flanjak, izvanredna profesorica Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek, član
- prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron, redovita profesorica Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek, član