Rezultati ispita i kolokvija

EKOLOGIJA - rezultati pismenog ispita- rok 27.9.2021.

Leave review
OPŠIRNIJE

Osnove tehnologije ugljikohidrata - Rezultati ispita 27.9.2021.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Osnove tehnologije ugljikohidrata
 
 

OBAVIJEST

 

Rezultati pismenog ispita iz gore navedenog kolegija održanog 27.9.2021. nalaze se u prilogu.

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE

Procesi u prehrambenoj industriji - Rezultati pismenog ispita 27.09.2021.

Leave review
Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE

TEHNOLOGIJA VODE i OBRADA OTPADNIH VODA _ rezultati pismenog ispita- rok 22.9.2021.

Leave review

Nositelj predmeta:

izv. prof. dr. sc. Mirna Habuda-Stanić

OPŠIRNIJE

Upravljanje poduzećima - Rezultati ispita 21.9.2021.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Upravljanje poduzećima
 

OBAVIJEST

 

Rezultati pismenog ispita iz gore navedenog kolegija održanog 21.9.2021. nalaze se u prilogu.

 

prof. dr. sc. Jurislav Babić

prof. dr. sc. Borislav Miličević

Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE

Osnove tehnologije ugljikohidrata - Rezultati ispita 21.9.2021.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Osnove tehnologije ugljikohidrata
 

OBAVIJEST

 

Rezultati pismenog ispita iz gore navedenog kolegija održanog 21.9.2021. nalaze se u prilogu.

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE

Ekologija - rezultati ispita 21.9.2021.

Leave review

Poštovani studenti,

rezultati ispita iz kolegija Ekologija održan 21. 9. 2021. nalazi se u privitku.

Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE

Engleski jezik 1 i Engleski jezik 2

Leave review

Poštovani, 

rezultati su u prilogu.

mr.sc.Lahorka Budić

Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE

Tehnologija vina_Kemija i tehnologija vina - Rezultati pismenog ispita_16.09.2021.

Leave review
Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE

Procesi u prehrambenoj industriji - rezultati pismenog ispita 16.09.2021.

Leave review
Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE