KLASA: 643-02/20-01/01
URBROJ: 2158-82-01-20-31
Osijek, 29. svibnja 2020.
Na temelju Odluke Fakultetskog vijeća Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek (KLASA: 003-08/20-06/02, URBROJ: 2158-82-06-20-12) od 27. veljače 2020., dekan Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek daje sljedeću
OBAVIJEST
o javnoj obrani teme doktorske disertacije
DANIJELA STRAŽANAC, dipl. ing.,
studentica poslijediplomskog sveučilišnog studija Prehrambena tehnologija i nutricionizam, smjer Prehrambena tehnologija, dana 8. lipnja 2020. (ponedjeljak), u 11:00 sati, u Vijećnici Prehrambeno‑tehnološkog fakulteta Osijek, Franje Kuhača 18, u branit će temu doktorske disertacije iz znanstvenog područja Biotehničkih znanosti, znanstvenog polja prehrambene tehnologije, pod naslovom:
„Utjecaj mljevenja pšenice na smanjenje udjela reguliranih i nereguliranih fuzarijskih mikotoksina te njihovih metabolita“
Javna obrana teme održat će se pred imenovanim Povjerenstvom za prihvaćanje teme doktorske disertacije u sastavu:
- prof. dr. sc. Tomislav Klapec, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek – predsjednik
- doc. dr. sc. Ivana Rukavina, Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, Osijek – članica
- izv. prof. dr. sc. Jelka Pleadin, Hrvatski veterinarski institut, Zagreb – članica
- prof. dr. sc. Jurislav Babić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek - zamjena člana