PTFOS izdanja

Ekonomika prehrambene industrije
Autor/i:

Dragan Kovačević

Naslov:

Ekonomika prehrambene industrije

Izdavač:

Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek 2024.

ISBN:

978-953-7005-95-5

Cijena / Price: 50,00 EUR
Nutritional and Health Aspects of Food in the Balkans
Autor/i:

Daniela Čačić Kenjerić i Darja Sokolić

Naslov:

Chapter 7 - Food, nutrition, and health in Croatia // U Nutritional and Health Aspects of Food in the Balkans : A volume in Nutritional and Health Aspects of Traditional and Ethnic Foods / Alina-Ioana Gostin, Diana Bogueva and Vladimir Kakurinov (ur.)

Izdavač:

Imprint: Academic Press

Copyright © 2021 Elsevier Inc. All rights reserved.

ISBN:

978-0-12-820782-6

 
CROSBI:
https://www.croris.hr/crosbi/publikacija/prilog-knjiga/73404
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije – knjiga 4.  [urednici Drago Šubarić, Antun Jozinović, Mario Panjičko] (2)
Naslov:

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije – knjiga 4.  [urednici Drago Šubarić, Antun Jozinović, Mario Panjičko]

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022.

ISBN:

978-953-7005-81-8

CROSBI:
Poveznica / Link
Cijena / Price: 20,00 EUR
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije – knjiga 3.  [urednici Drago Šubarić i Borislav Miličević]
Naslov:

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije – knjiga 3.  [urednici Drago Šubarić i Borislav Miličević]

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021.

ISBN:

978-953-7005-74-0

CROSBI:
Poveznica / Link
Cijena / Price: 20,00 EUR
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije – knjiga 2.  [urednici Drago Šubarić i Jurislav Babić]
Naslov:

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije – knjiga 2.  [urednici Drago Šubarić i Jurislav Babić]

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019.

ISBN:

978-953-7005-64-1

CROSBI:
Poveznica / Link
Cijena / Price: 20,00 EUR
Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji
Autor/i:

Đurđica Ačkar, Drago Šubarić, Jurislav Babić, Antun Jozinović

Naslov:

Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019.

ISBN:

978-953-7005-62-7

CROSBI:
Poveznica / Link
Cijena / Price: 20,00 EUR ; Cijena za studente / Price for students: 13,00 EUR
English in food technology for graduate students
Autor/i:

Lidija Obad, Antonija Šarić

Naslov:

English in food technology for graduate students

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015.

ISBN:

978-953-7005-37-5

CROSBI:
Poveznica / Link
Cijena / Price: 10,00 EUR
Tehnologija kulena i drugih fermentiranih kobasica
Autor/i:

Dragan Kovačević

Naslov:

Tehnologija kulena i drugih fermentiranih kobasica

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014.

ISBN:

978-953-7005-35-1

CROSBI:
Poveznica / Link
Cijena / Price: 40,01 EUR
Dijetoterapija / Elektronička građa
Autor/i:

Milena Mandić

Naslov:

Dijetoterapija / Elektronička građa

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014.

ISBN:

978-953-7005-33-7

CROSBI:
Poveznica / Link
Deutsch in der Lebensmitteltechnologie 1 : Chemie - Öekologie – Ernaehrung. 2. dopunjeno izd.
Autor/i:

Spasenija Moro

Naslov:

Deutsch in der Lebensmitteltechnologie 1 : Chemie - Öekologie – Ernaehrung. 2. dopunjeno izd. 

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011.

ISBN:

978-953-7005-28-3

CROSBI:
Poveznica / Link
Cijena / Price: 8,00 EUR

Publikacije je moguće kupiti
u Skriptarnici PTFOS-a 

(u prostoru knjižnice).

 

radno vrijeme za prodaju je:
ponedjeljak – petak
11.00 - 15.00 sati

telefoni:
031/224-343

031/224-300

e mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.