Na temelju Odluke Fakultetskog vijeća Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek (KLASA: 003-08/21-06/04, URBROJ: 2158-82-06-21-07) od 29. travnja 2021. godine, dekan Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek daje sljedeću
OBAVIJEST
o javnoj obrani teme doktorske disertacije
Ana-Marija Cikoš, mag. ing. techn. aliment.
studentica poslijediplomskog sveučilišnog studija Prehrambena tehnologija i nutricionizam, smjer Prehrambena tehnologija, dana 14. lipnja 2021. (ponedjeljak), u 13:00sati, u Vijećnici Prehrambeno‑tehnološkog fakulteta Osijek, Franje Kuhača 18, branit će temu doktorske disertacije iz znanstvenog područja Biotehničkih znanosti, znanstvenog polja prehrambene tehnologije, pod naslovom:
„Karakterizacija odabranih makroalgi Jadranskog mora:
isparljivi spojevi, masne kiseline i pigmenti“
Javna obrana teme održat će se pred imenovanim Povjerenstvom za prihvaćanje teme doktorske disertacije u sastavu:
1. prof. dr. sc. Drago Šubarić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek - predsjednik
2. izv. prof. dr. sc. Marin Roje, Institut Ruđer Bošković, Zagreb - član
3. izv. prof. dr. sc. Ivana Flanjak, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek - član
4. izv. prof. dr. sc. Maja Molnar, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek - zamjena člana
Dekan