Na temelju Odluke Fakultetskog vijeća Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek (KLASA: 003-08/21-06/03, URBROJ: 2158-82-06-21-11) od 31. ožujka 2021., dekan Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek daje sljedeću
OBAVIJEST
o javnoj obrani teme doktorske disertacije
Gordana Šelo, mag. ing. proc.,
studentica poslijediplomskog sveučilišnog studija Prehrambena tehnologija i nutricionizam, smjer Prehrambena tehnologija, dana 19. svibnja 2021. (srijeda), u 13:00 sati, u Vijećnici Prehrambeno‑tehnološkog fakulteta Osijek, Franje Kuhača 18, branit će temu doktorske disertacije iz znanstvenog područja Biotehničkih znanosti, znanstvenog polja prehrambene tehnologije, pod naslovom:
„Razvoj procesa biološke obrade i frakcioniranja tropa grožđa
u svrhu proizvodnje fenolnih spojeva“
Javna obrana teme održat će se pred imenovanim Povjerenstvom za prihvaćanje teme doktorske disertacije u sastavu:
1. izv. prof. dr. sc. Marina Tišma, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek - predsjednik
2. prof. dr. sc. Ivana Radojčić Redovniković, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb- član
3. prof. dr. sc. Srećko Tomas, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek - član
4. izv. prof. dr. sc. Natalija Velić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek - zamjena člana
Dekan