Na temelju Odluke Fakultetskog vijeća Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek (KLASA: 003-08/21-06/04, URBROJ: 2158-82-06-21-09) od 29. travnja 2021. godine, dekan Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek daje sljedeću
OBAVIJEST
o javnoj obrani teme doktorske disertacije
Marina Lukić, dipl. ing.
studentica poslijediplomskog sveučilišnog studija Prehrambena tehnologija i nutricionizam, smjer Prehrambena tehnologija, dana 7. lipnja 2021. (ponedjeljak), u 13:00sati, u Vijećnici Prehrambeno‑tehnološkog fakulteta Osijek, Franje Kuhača 18, branit će temu doktorske disertacije iz znanstvenog područja Biotehničkih znanosti, znanstvenog polja prehrambene tehnologije, pod naslovom:
„Utjecaj sorte, stupnja zrelosti plodova masline i temperature čuvanja djevičanskog maslinovog ulja na sastav i koncentracije sterola te alifatskih i triterpenskih alkohola“
Javna obrana teme održat će se pred imenovanim Povjerenstvom za prihvaćanje teme doktorske disertacije u sastavu:
1. prof. dr. sc. Drago Šubarić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek - predsjednik
2. prof. dr. sc. Stela Jokić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek- član
3. dr. sc. Anto Mijić, znan. savj., Poljoprivredni institut Osijek - član
4. prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek - zamjena člana
Dekan
prof. dr. sc. Jurislav Babić