Veronika Barišić, mag. ing. techn. aliment.,
studentica poslijediplomskog sveučilišnog studija Prehrambena tehnologija i nutricionizam, smjer Prehrambena tehnologija, dana 7. svibnja 2021. (petak), u 13:00 sati, u Vijećnici Prehrambeno‑tehnološkog fakulteta Osijek, Franje Kuhača 18, branit će temu doktorske disertacije iz znanstvenog područja Biotehničkih znanosti, znanstvenog polja prehrambene tehnologije, pod naslovom:
„Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem
na svojstva kakaove ljuske“
Javna obrana teme održat će se pred imenovanim Povjerenstvom za prihvaćanje teme doktorske disertacije u sastavu:
1. prof. dr. sc. Drago Šubarić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek - predsjednik
2. prof. dr. sc. Jurislav Babić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek - član
3. prof. dr. sc. Biljana Pajin, Tehnološki fakultet Novi Sad, Srbija - član
4. doc. dr. sc. Antun Jozinović, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek - zamjena člana
Dekan
prof. dr. sc. Jurislav Babić