Napominjemo: Ova web stranica uključuje sustav pristupačnosti. Pritisnite Control-F11 kako biste prilagodili web-mjesto slabovidnim osobama koje koriste čitač zaslona; pritisnite Control-F10 za otvaranje izbornika pristupačnosti.

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I (škrob, šećer,...) - Ispitni rok 30.6.2020.

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek


Katedra za tehnologiju ugljikohidrata


Tehnologija rerade sirovina biljnog podrijetla I (škrob, šećer,...)


 


OBAVIJEST


 


Ispitni rok 30.6.2020. iz gore navedenog kolegija održati će se online putem (usmeni ispit).


Molim Vas da na email ajozinovic@ptfos.hr prijavite izlazak na ispit (ime i prezime, naziv kolegija i email).


Nakon prikupljanja podataka o broju studenta, na email će Vam doći obavijest o terminu i tehničkim uputama za provedbu ispita.


Rok za prijavu je 28.6.2020.


 


doc. dr. sc. Antun Jozinović