Napominjemo: Ova web stranica uključuje sustav pristupačnosti. Pritisnite Control-F11 kako biste prilagodili web-mjesto slabovidnim osobama koje koriste čitač zaslona; pritisnite Control-F10 za otvaranje izbornika pristupačnosti.

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I (škrob, šećer,...) - Popravni parcijalni ispit



Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek


Katedra za tehnologiju ugljikohidrata


Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I (škrob, šećer,...)


 


OBAVIJEST


 


Popravni parcijalni ispit iz gore navedenog kolegija održati će se u srijedu 26.5.2021. u 15:00 h na fakultetu u P2. Izlazak na popravni parcijalni ispit potrebno je prijaviti do utorka 25.5.2021. u 15 h na email ajozinovic@ptfos.hr s naznakom koji parcijalni ispit student želi pisati.


 


doc. dr. sc. Antun Jozinović