Raspored ispita 27.09.2021.

Poštovane kolegice i kolege,


 


Obzirom da su ispitni rokovi pri kraju a 27.9.2021. predviđen je veći broj ispita u nastavku je raspored održavanja pojedinih ispita kako bismo izbjegli preklapanja.


 


Molim Vas da se, kao i tijekom čitave akademske godine, pridržavate epidemioloških mjera u pogledu nošenja zaštitnih maski i održavanja higijene ruku.


 


Predavaonica 1:


- Kontrola kakvoće hrane (s početkom u 10 sati)


- Upravljanje kakvoćom i sigurnošću hrane (s početkom u 10 sati)


- Senzorske analize (s početkom u 10 sati)


 


Predavaonica 2:


- Procesi u prehrambenoj industriji (s početkom u 10 sati)


- Kemija hrane (s početkom u 10 sati)


- Matematika 1 (s početkom u 10 sati)


 


Predavaonica 3:


- Prijenos tvari i energije (s početkom u 10 sati)


- Biologija (s početkom u 10 sati)


- Jedinične operacije u prehrambenom inženjerstvu (s početkom u 10 sati)


- Inženjerska termodinamika (s početkom u 10 sati)


 


Predavaonica 4:


- Analitička kemija (s početkom u 10 sati)


- Tehnologija vode i obrada otpadnih voda (s početkom u 10 sati)


- Ekologija (s početkom u 10 sati)


 


Predavaonica 7:


- Organska kemija (s početkom u 10 sati)


- Praktikum iz organske kemije ( s početkom u 10 sati)


 


Predavaonica 8:


- Engleski 1 (s početkom u 10 sati)


- Engleski 2 (s početkom u 10 sati)


- Matematika 2 (s početkom u 10 sati)


- Prehrambeno inženjerstvo (s početkom u 10 sati)


- Osnove tehnologije ugljikohidrata (s početkom u 10 sati)


- Biotehnološka proizvodnja hrane (s početkom u 10 sati)


- Inženjerska matematika (s početkom u 10 sati)


- Primijenjena matematika (s početkom u 10 sati)


 


Računalne učionice: 


- Opća i analitička kemija (s početkom u 10 sati)


- Opća i anorganska kemija (s početkom u 10 sati)


- Informatika (s početkom u 10 sati)


 


Online (predviđeno vrijeme početka za sve ispite je u 10 sati a za detalje molim pratiti naputke predmetnih nastavnika na platformi na kojoj se održava ispit)


- Osnove tehnologije prerade voća i povrća


- Biokemija


- Znanost o prehrani


- Fizikalna kemija


- Mjerenje i upravljanje procesima


- Cijeloživotna prehrana