Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I (škrob, šećer,...) - Rezultati parcijalnih ispita






Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku



Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek


Katedra za tehnologiju ugljikohidrata


Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I (škrob, šećer,...)


 


OBAVIJEST


 


Rezultati parcijalnih ispita i prosječna ocjena iz prvog dijela kolegija nalaze se u prilogu. Studenti koji nisu zadovoljni ocjenama mogu izaći na popravni parcijalni ispit koji će se održati usmeno online putem video poziva u utorak 9.6.2020. od 8:30 h. Za prijavu popravnog parcijalnog ispita potrebno se prijaviti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do petka 5.6.2020. u 15 h uz naznaku koji dio ispita student želi popravljati. Nakon pristiglih prijava studenti će na mail dobiti upute o načinu provođenja online usmenog parcijalnog ispita.


 


doc. dr. sc. Antun Jozinović