O Udruzi

Rješenjem Ureda državne uprave u Osječko-baranjskoj županiji od 25. ožujka 2011. godine registrirana je Udruga bivših studenata i prijatelja Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek sa sjedištem u Osijeku, Franje Kuhača 20. Skraćeni naziv Udruge je TehnOS. Udruga je upisana u Registar udruga Republike Hrvatske.

 

Udruga je osnovana s ciljem očuvanja tradicije Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek, promicanja ugleda Fakulteta i inženjerske struke, poboljšanja kvalitete studiranja, unaprjeđenja znanstvenog i stručnog rada, pružanja pomoći sadašnjim studentima u obavljanju stručne prakse i zapošljavanja, ali i pomaganja članovima Udruge ovisno o njihovim potrebama. Djelatnost Udruge je samostalno djelovanje u ostvarivanju postavljenih ciljeva uz učinkovitu suradnju s obrazovnim i znanstvenim institucijama, komorama, trgovačkim društvima te drugim tijelima i organizacijama koje su vezane uz prehrambenu tehnologiju, prehrambeno inženjerstvo, primijenjenu kemiju i ekologiju i/ili srodna područja.

 

Tijela Udruge su Skupština, Predsjedništvo i Nadzorni odbor.

 

Na Osnivačkoj Skupštini Udruge, koja je održana 3. ožujka 2011. godine, za prvog predsjednika Udruge izabran je prof. dr. sc. Drago Šubarić, za potpredsjednika prof. dr. sc. Borislav Miličević, te za tajnicu Udruge Ivana Pavleković, dipl. ing. Tada izabrano Predsjedništvo bilo je u sastavu: Šubarić Drago, Benkotić Snježana, Jukić Marko, Jurković Zorica, Miličević Borislav, Paulik Petar, Piližota Vlasta, Primorac Ljiljana, i Tišma Marina, a Nadzorni odbor u sastavu: Milena Mandić, Dubravko Pichler i Ivica Strelec.


Predsjedništvo je u sastavu: prof. dr. sc. Jurislav Babić, izv. prof. dr. sc. Dajana Gašo-Sokač, izv. prof. dr. sc. Mirna Habuda-Stanić, dr. sc. Daniela Horvat, Antonija Kristek Janković, dipl. ing., prof. dr. sc. Stela Jokić, prof. dr. sc. Mirela Planinić, prof. dr. sc. Drago Šubarić i prof. dr. sc. Srećko Tomas, a Nadzorni odbor je u sastavu: doc. dr. sc. Antun Jozinović, doc. dr. sc. Krunoslav Aladić i prof. dr. sc. Daniela Čačić Kenjerić.

 

Predsjednik Udruge je prof. dr. sc. Srećko Tomas, potpredsjednica Udruge je Antonija Kristek Janković, dipl. ing., a tajnica Udruge je Ivana Lauš, dipl. ing.

 

Čelništvo Udruge sigurno je da ćete podržati ciljeve i mogućnosti koje nudi ovakvo povezivanje te da će članstvo u Udruzi, pored koristi za sve nas, pružiti i zadovoljstvo ponovnog druženja s kolegama i probuditi osjećaj ponosa i pripadnosti Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek i Sveučilištu u Osijeku.

 

Stoga, poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek, ako ste završili studij, magistrirali ili doktorirali na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek, zaposleni ste na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek, ili ste jednostavno prijatelj Fakulteta, pozivamo vas da se pridružite Udruzi TehnOS ispunjavanjem priložene pristupnice.

 

Veselimo se svakoj prijavi!

Predsjednik Udruge

prof. dr. sc. Srećko Tomas

Poziv na testiranje (administrator projekta Bio4Feed)

Poziv na testiranje (administrator projekta Bio4Feed)

Leave review
„Sukladno Natječaju za izbor jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto I. vrste – stručni suradnik za projekte za rad na projektu „Biokonverzija ...
Read More
Poziv na razgovor s Povjerenstvom (intervju)

Poziv na razgovor s Povjerenstvom (intervju)

Leave review
Poštovani, sukladno Natječaju za izbor jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto III. vrste - tehnički suradnik na neodređeno vrijeme u punom rad...
Read More
Svečana promocija Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek

Svečana promocija Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek

Leave review
Izuzetno nam je zadovoljstvo izvijestiti Vas da će se u petak, 21. veljače 2020. godine, u Auli magna Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek (Vlad...
Read More