Ispitni rokovi i kolokviji

Analitička kemija

Leave review

Usmeni ispit, odnosno pisanje teorije iz Analitičke kemije održat će se 25.5.2020. od 8-9:30 h. Svi studenti koji su prošli zadatke, mogu pristupiti ispitu u gore navedeno vrijeme.

Pitanja rješavati po redu, jer nema povratka na prethodno pitanje. Svi studenti koji budu imali tri ili više identičnih pogrešnih zadataka će dobiti negativne bodove.

OPŠIRNIJE

Opasnosti vezane uz hranu, rokovi 2. pismenog parcijalnog ispita

Leave review

Poštovane/i,

predviđeni termini 2. PPI (kemijske, opasnosti, fizikalne opasnosti) su

26. lipnja i 10. srpnja u 8 h.

Izgledno je da će se ispiti održati u sustavu Merlin. Bit ćete pravovremeno obaviješteni u slučaju promjene. Molim da mi se jave zainteresirani studenti prethodnih generacija radi upisa u sustav gdje će dobiti mogućnost odabira cjeline koju žele polagati.

Sve cjeline se mogu polagati i uživo uz prethodnu najavu mejlom. Ovo se naročito odnosi na vježbe i zadatke jer je to trenutno jedini način polaganja ovih cjelina.

Lp, tk

 

OPŠIRNIJE

Opća i anorganska/analitička kemija-Pristup kolegiju

Leave review

Molim sve studente koji ne mogu pristupiti kolegiju Opća i anorganska kemija, što je potrebno da bi mogli pristupiti kolokviju i ispitima (i iz Opće i anorganske i Opće i analitičke), da se jave kolegi Komaru (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), pa ćemo ih ručno upisati na predmet.

OPŠIRNIJE

Prehrambeno inženjerstvo - Ispitni rok 19.5.2020.

Leave review

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Prehrambeno inženjerstvo

 

OBAVIJEST

 

Poštovane kolegice i kolege,

 

ispit iz kolegija Prehrambeno inženjerstvo biti će održan u utorak 19.5.2020. od 8 h u P-2 na način da će studenti biti pitani usmeno, pri čemu su prva dva pitanja crtanje sheme i računski zadatak, a ostatak je teorijski dio pitanja.

Za studente koji su položili parcijalne ispiti usmeni ispit će uključiti samo teorijska pitanja.

Molimo sve studente koji žele izaći na ispit da se prijave putem e-maila prof. dr. sc. Tihomiru Moslavcu (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) s naznakom da li imaju cjelovit ispit ili samo usmeni, kako bi profesor mogao napraviti raspored dolaska studenata na ispit. Rok za slanje prijave je 17.5.2020. u 15 h.

Za sva dodatna pitanja potrebno je kontaktirati profesora putem e-maila.

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Ispravak - rok iz Opće i anorganske i Opće i analitičke kemije

Leave review

Pismeni ispit iz Opće i anorganske i Opće i analitičke kemije će se održati 27.5. (ne 28.5. kako je prethodno napisano) u isto vrijeme i uz iste uvjete kako je prethodno navedeno.

Pismeni ispit iz Analitičke kemije će se održati 21.5. 8-10 sati.

Kad rokovi budu objavljeni na studomatu, studenti će se moći prijaviti.

OPŠIRNIJE

ISPIT-OPĆA I ANALITIČKA I OPĆA I ANORGANSKA KEMIJA

Leave review

Ispit iz Opće i anorganske kemije, te iz Opće i analitičke (za starije studente) će se održati online u sustavu Merlin.

Ispit će se održati 28.5.2020. od 9:00-10:30 h. Svi studenti, koji kao i obično prijave ispit, će moći pristupiti.

Za starije studente koji prijave ispit, a koji trenutno ne mogu pristupiti predmetu na Merlinu, bit će otvorena grupa (prema listi prijavljenih ispita) na predmetu Opća i anorganska kemija, te će tako pristupiti ispitu.

OPŠIRNIJE

Kolokvij iz stehiometrije

Leave review

Kolokvij iz stehiometrije će se održati 18. 5. 2020. online putem u Merlinu.

Vrijeme pisanja kolokvija je 8:00 - 9:30 h.

Zadatke treba rješavati na prazan papir A4 formata i pisati kemijskom olovkom. Tekst zadatka ne treba prepisivati, samo označiti redni broj. Formule treba izvesti (kao i uobičajeno) i uvrštavati mjerne jedinice kroz cijeli zadatak. Nakon rješavanja pojedinog zadatka bit će opcija za priložiti sliku (svaki zadatak se posebno prilaže). Molimo vas da uredno pišete kako bi se sve vidjelo. Kolokvij ne treba prijaviti, dovoljno je samo pristupiti sustavu Merlin. Sve što pristigne nakon 9:30 h neće se uvažiti. Za sve nejasnoće, možete se obratiti asistentima putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Svi studenti koji su odslušali Opću i analitičku kemiju, a žele pristupiti kolokviju moraju se prijaviti slanjem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do četvrtka 14. 5. kako bi bili prijavljeni u Merlin za kolokvij.

OPŠIRNIJE

Modeliranje - Ispitni termin: 14.5.2020

Leave review

Modeliranje i upravljanje u prehrambeno-tehnološkim procesima
Modeliranje operacija i procesa

 

OBAVIJEST O ISPITNOM TERMINU 14.5.2020.

 

Zbog novonastale situacije, studenti koji još nisu predali izvješća s vježbi, oslobođeni su te obveze.

 

Za ocjenu pisanog dijela ispita uzet će se u izračun srednja ocjena parcijalnih ispita (čak i ako je jedna ocjena negativna).

 

U ISVU sustavu svim studentima je 'otključana' mogućnost prijave ispita.

 

Nakon uvida u prijave za ispitni termin 14.5.2020., prijavljeni kandidati bit će obaviješteni o vremenu i načinu održavanja usmenog dijela ispita elektroničkim putem.

 

Želim vam dobro zdravlje i uspješno odrađivanje preostalih obveza.

 

Srdačan pozdrav,
prof. dr. sc. Damir Magdić

OPŠIRNIJE

Biokemija - online ispit - 20. svibnja 2020

Leave review

Obavještavaju se studenti da se satnica održavanja online ispita iz Biokemije, 20. svibnja 2020. godine pomiče na vrijeme od 8 do 10 h.

Glavni razlog tome je izbjegavanje preklapanja sa satnicom vježbi.

Za pristup ispitu studenti se moraju prijaviti putem studomata.

Ujedno, skrećem pažnju da se studenti moraju prijaviti u sustav Merlin, i ako nisu izraditi profil.

Naime, bez prijave studenta u sustav Merlin (ukoliko to student nije već napravio) studenta se ne može uključiti u e-Biokemiju, niti mu osigurati pristup online ispitu iz Biokemije.

 

prof. dr. sc. Ivica Strelec

OPŠIRNIJE

Kemija hrane - Ispitni rok 11. 5. 2020.

Leave review
Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE