Ispitni rokovi i kolokviji

Prehrambeno inženjerstvo - 1. parcijalni ispit 20.1.2022.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Prehrambeno inženjerstvo

 

OBAVIJEST

1. parcijalni ispit iz gore navedenog kolegija biti će održan 20.1.2022. od 8 do 10 h prema sljedećem rasporedu:

  • prezimene od A do LJ - P1
  • prezimena od M do Ž - P2

Na parcijalni ispit ponijeti papire za pisanje (2-3 dvolisnice A4 formata).

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Biotehnološka proizvodnja hrane

Leave review

2. parcijalni ispit iz kolegija će se održati 27. 01. 2022. (četvrtak) u 8:30h u predavaonicama P-3 i P-7. Studenti će biti naknadno obaviješteni u koju predavaonicu dolaze pisati ispit prema tome kako se budu prijavili za ispit.

VAŽNO: Studenti koji namjeravaju izaći na 2. parcijalni ispit iz kolegija Biotehnološka kontrola hrane trebaju se potpisati na popis koji se nalazi ispred kancelarije prof. Krstanovića, a zbog osiguranja dovoljno prostora.

Pitanja za 2. parcijalni ispit data su na merilnu, a naleze se i u prilogu ove obavijesti.

prof. dr. sc. Vinko Krstanović

Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE

Stehiometrija - 31. 1. 2022.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju

Katedra za fundamentalnu kemiju

Opća i anorganska kemija

 

OBAVIJEST

 

Kolokvij iz stehiometrije će se održati u ponedjeljak, 31. 1. 2022., od 10 sati u predavaonicama Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek. Prijave za kolokvij (navesti i JMBAG) se šalju putem e-pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do četvrtka 27. 1. 2022. Naknadne se prijave neće uvažiti.

OPŠIRNIJE

Modeliranje - Parcijalini ispit br. 2

Leave review

Modeliranje operacija i procesa
Modeliranje i upravljanje u prehrambeno-tehnološkim procesima

 

Drugi parcijalni ispit iz navedenih predmeta bit će održan u sljedećim terminima:

 

PcI, Modeliranje operacija i procesa
20.1.2022., četvrtak od 8:00-10:00 u predavaonici P4

 

PhI, Modeliranje i upravljanje u prehrambeno-tehnološkim procesima
31.1.2022., ponedjeljak od 8:00-10:00 u predavaonici P8 (Rektorat)
- 1. grupa (prezimena od A do L)


31.1.2022., ponedjeljak od 10:00-12:00 u predavaonici P8 (Rektorat)
- 2. grupa (prezimena od LJ do Ž)

 

prof. dr. sc. Damir Magdić

OPŠIRNIJE

Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda, Tehnologija ugljikohidrata i Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda - Popravni parcijalni ispiti 18.1.2022.

Leave review

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Tehnologija ugljikohidrata

Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda

 

OBAVIJEST

Popravni parcijalni ispiti iz gore navedenih kolegija biti će održani u utorak 18. 1. 2022. od 10 do 12 h u P8. Izlazak na popravni parcijalni ispit potrebno je prijaviti najkasnije do ponedjeljka 17. 1. 2022. u 14 h na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. uz naznaku koji kolegij i koji dio (1. ili 2. parcijalni) student želi pisati.

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Osnove tehnologije ugljikohidrata - 3. parcijalni ispit 20. 1. 2022.

Leave review

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Osnove tehnologije ugljikohidrata

 

OBAVIJEST

3. parcijalni ispit iz navedenog kolegija biti će održan u četvrtak 20. 1. 2022. prema sljedećem rasporedu:

  1. grupa (prezimena od A do L) - 10:00 - 10:45 h (P-2)
  2. grupa (prezimena od M do Z) - 10:45 – 11:30 h (P-2)

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Prehrambeno inženjerstvo - 1. parcijalni ispit 13.1.2022.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Prehrambeno inženjerstvo

 

OBAVIJEST

 

1. parcijalni ispit iz gore navedenog kolegija biti će održan 13.1.2022. od 8 do 10 h prema sljedećem rasporedu:

  • prezimene od A do LJ - P4
  • prezimena od M do Ž - P5

Na parcijalni ispit ponijeti papire za pisanje (2-3 dvolisnice A4 formata).

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Analitička kemija - ispitni rok 8.12.2021.

Leave review

Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku

Prehrambeno – tehnološki fakultet Osijek

Katedra za fundamentalnu kemiju

 

Analitička kemija - Ispitni rok 7.12.2021

 

Ispit iz navedenog kolegija održati će se 8.12.2021. u P1 u 15 h.

 

OPŠIRNIJE

Upravljanje kakvoćom i sigurnošću hrane_parcijalna provjera znanja

Leave review
Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Katedra za kakvoću hrane

 

Parcijalna provjera znanja iz kolegija Upravljanje kakvoćom i sigurnošću hrane održat će se 9.12.2021. u 8h u P4.

 

Asistentica:

dr. sc. Blanka Bilić Rajs

 
 
OPŠIRNIJE

Opća i anorganska kemija/ Opća i analatička kemija - Ispitni rok 7.12.2021

Leave review

Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku

Prehrambeno – tehnološki fakultet Osijek

Katedra za fundamentalnu kemiju

 

Opća i anorganska kemija/ Opća i analatička kemija - Ispitni rok 7.12.2021

 

Ispit iz navedenih kolegija održati će se 7.12.2021. u maloj računalnoj prema navedenom rasporedu:

15:00-16:30 => Dokleja, Fogadić, Gavranović, Gvozdanović, Jagečić, Junušić, Kajzogaj, Marić

16:30-18:00 => Marjanović, Marunović, Pedljo, Tomić, Bačmaga, Bobek, Kalić, Špoljar.

 

 

OPŠIRNIJE