Izvedba nastave do kraja zimskog semestra

Drage studentice i studenti,

 

Semestar smo zahvaljujući odgovornom ponašanju i pridržavanju epidemioloških mjera svih sudionika do sada većinom izvodili kontaktno. Hvala vam svima što ste doprinijeli tome da nastavu izvodimo u predavaonicama i laboratorijima gdje prirodno i pripada!

 

Dva tjedna koja su nam preostala ćemo zbog vaše i naše sigurnosti i zdravlja ipak, uzimajući u obzir trenutno epidemiološko stanje, kao i sve propisane mjere kojih smo se kao institucija dužni pridržavati na način da ćemo kombinirati udaljenu nastavu i kontaktnu nastavu.

 

  • Predavanja, seminari i auditorne vježbe (ono što se izvodi u predavaonicama u većim grupama) će se održavati u on-line formatu na način da će se odvijati putem videopoziva u realnom vremenu sukladno rasporedu. Specifične upute o platformi koja će biti korištena za predavanja dobit ćete od predmetnih nastavnika.

 

  • Laboratorijske vježbe (koje se odvijaju u manjim grupama) nastavit ćemo realizirati na fakultetu prema predviđenom rasporedu. Molim Vas da se i dalje pridržavate svih propisanih epidemioloških mjera.

 

Molim Vas da pratite web stranicu i platforme na kojima ste već prethodno ostvarili komunikaciju s nastavnicima kako biste pravovremeno vidjeli sve upute pvezane uz pojedine predmete.

 

Hvala vam svima na razumijevanju za sve izmjene koje  u načinu izvedbe slijedom situacije uvodimo u nastavnom procesu a s ciljem očuvanja Vašeg i našeg zdravlja.

 

Prodekan za nastavu