Na temelju Odluke Fakultetskog vijeća Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek (KLASA: 003-08/20-06/13, URBROJ: 2158-82-06-20-10) od 22. prosinca 2020., dekan Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek daje sljedeću
OBAVIJEST
o javnoj obrani teme doktorske disertacije
Mirjana Lončar, mag. ing. oecoing.,
studentica poslijediplomskog sveučilišnog studija Prehrambena tehnologija i nutricionizam, smjer Prehrambena tehnologija, dana 26. siječnja 2021. (utorak), u 13:00 sati, u Vijećnici Prehrambeno‑tehnološkog fakulteta Osijek, Franje Kuhača 18, branit će temu doktorske disertacije iz znanstvenog područja Biotehničkih znanosti, znanstvenog polja prehrambene tehnologije, pod naslovom:
„Zelene sinteze derivata kumarina i piridina s potencijalnom antifungalnom aktivnosti“
Javna obrana teme održat će se pred imenovanim Povjerenstvom za prihvaćanje teme doktorske disertacije u sastavu:
- izv. prof. dr. sc. Tatjana Gazivoda Kraljević, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije u Zagrebu – predsjednik
- prof. dr. sc. Ivica Strelec, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek – član
- doc. dr. sc. Valentina Bušić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek – član
- prof. dr. sc. Hrvoje Pavlović, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek – zamjena člana
Dekan