PTFOS izdanja

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije – knjiga 2. [urednici Drago Šubarić i Jurislav Babić]

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije – knjiga 2. [urednici Drago Šubarić i Jurislav Babić]

Leave review
Naslov:

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije – knjiga 2.  [urednici Drago Šubarić i Jurislav Babić]

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019.

ISBN:

978-953-7005-64-1

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 150,00 kn
Read More
Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji

Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji

Leave review
Autor/i:

Đurđica Ačkar, Drago Šubarić, Jurislav Babić, Antun Jozinović

Naslov:

Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019.

ISBN:

978-953-7005-62-7

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 150,00 kn ; Cijena za studente: 100,00 kn
Read More
English in food technology for graduate students

English in food technology for graduate students

Leave review
Autor/i:

Lidija Obad, Antonija Šarić

Naslov:

English in food technology for graduate students

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015.

ISBN:

978-953-7005-37-5

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 75,00 kn
Read More
Tehnologija kulena i drugih fermentiranih kobasica

Tehnologija kulena i drugih fermentiranih kobasica

Leave review
Autor/i:

Dragan Kovačević

Naslov:

Tehnologija kulena i drugih fermentiranih kobasica

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014.

ISBN:

978-953-7005-35-1

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 210,00 kn
Read More
Dijetoterapija / Elektronička građa

Dijetoterapija / Elektronička građa

Leave review
Autor/i:

Milena Mandić

Naslov:

Dijetoterapija / Elektronička građa

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014.

ISBN:

978-953-7005-33-7

CROSBI:
Poveznica
Read More
Deutsch in der Lebensmitteltechnologie II : Chemie - Öekologie – Ernaehrung. 2. dopunjeno izd.

Deutsch in der Lebensmitteltechnologie II : Chemie - Öekologie – Ernaehrung. 2. dopunjeno izd.

Leave review
Autor/i:

Spasenija Moro

Naslov:

Deutsch in der Lebensmitteltechnologie II : Chemie - Öekologie – Ernaehrung. 2. dopunjeno izd. 

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012.

ISBN:

 

978-953-7005-30-6

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 70,00 kn
Read More
Deutsch in der Lebensmitteltechnologie 1 : Chemie - Öekologie – Ernaehrung. 2. dopunjeno izd.

Deutsch in der Lebensmitteltechnologie 1 : Chemie - Öekologie – Ernaehrung. 2. dopunjeno izd.

Leave review
Autor/i:

Spasenija Moro

Naslov:

Deutsch in der Lebensmitteltechnologie 1 : Chemie - Öekologie – Ernaehrung. 2. dopunjeno izd. 

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011.

ISBN:

978-953-7005-28-3

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 60,00 kn
Read More
English in Food Technology II

English in Food Technology II

Leave review
Autor/i:

Obad, Lidija

Naslov:

English in Food Technology II

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010.

ISBN:

978-953-7005-20-7

CROSBI:
Poveznica
Read More
Deutsch in der Lebensmitteltechnologie II : Chemie - Oekologie – Ernaehrung

Deutsch in der Lebensmitteltechnologie II : Chemie - Oekologie – Ernaehrung

Leave review
Autor/i:

Spasenija Moro

Naslov:

Deutsch in der Lebensmitteltechnologie II : Chemie - Oekologie – Ernaehrung. 2., dopunjeno izd

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012.

ISBN:

978-953-7005-30-6

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 70,00 kn
Read More
Najvažnije medonosne biljke u Hrvatskoj

Najvažnije medonosne biljke u Hrvatskoj

Leave review
Autor/i:

Tomislav Bačić, Mirjana Sabo

Naslov:

Najvažnije medonosne biljke u Hrvatskoj

Izdavač:

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek 2007.

ISBN:

978-953-7005-12-2

CROSBI:
Poveznica
Cijena: 100,00 kn
Read More

Publikacije je moguće kupiti
u Skriptarnici PTFOS-a.

 

radno vrijeme za prodaju je:
ponedjeljak – petak
10.00 - 12.00 sati

telefoni:
031/224-317

031/224-300

e mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.