ECOTROPHELIA 2024


Drage studentice i studenti,


velika nam je čast i zadovoljstvo objaviti da su otvorene prijave za 10. nacionalno natjecanje studentskih timova preddiplomskih i/ili diplomskih studija Sveučilišta u Republici Hrvatskoj u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda - ECOTROPHELIA Hrvatska 2024!


Cilj ovog natjecanja poticanje je studentske inovativnosti i kreativnosti, stvaranje novih eko-inovativnih proizvoda temeljenih na studentskim idejama te njihov plasman i promocija na nacionalnom i europskom tržištu


Imajući na umu da se ovim natjecanjem promiče multidisciplinarnost timova i povezivanje različitih područja poput prehrambene tehnologije, biotehnologije, nutricionizma, agronomije, farmacije, medicine, ekonomije, grafičkog dizajna, marketinga i sl., pozivamo vas da okupite timove i predstavite svoje inovativne proizvode!


Za sudjelovanje na ovogodišnjem natjecanju potrebno je prijaviti svoj tim (članovi tima i kategorija prehrambenog proizvoda) najkasnije do 19.4.2024. godine putem Google obrasca: Prijava za 10. natjecanje Ecotrophelia Hrvatska (google.com), a kompletnu dokumentaciju potrebno je dostaviti najkasnije do 31.5.2024. na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (Udruga studenata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta – PROBION).


Ovogodišnje jubilarno 10. nacionalno natjecanje održat će se 11.6.2024. godine na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a pobjednički tim predstavljat će Hrvatsku na europskom natjecanju koje će se održati 20.-21.10. 2024. u Parizu!


Sve dodatne informacije o natjecanju i proizvodima s prošlih europskih natjecanja možete pronaći na Facebook stranici natjecanja Ecotrophelia Hrvatska ili na web stranici Ecotrophelia Europe.

https://www.facebook.com/ecotrophelia
https://eu.ecotrophelia.org/


S uzbuđenjem iščekujemo Vaše prijave i natjecanje koje nam dolazi te se veselimo vidjeti i isprobati Vaše inovativne proizvode!

Organizacijski odbor natjecanja Ecotrophelia Hrvatska