Izvedba nastave od ponedjeljka 30. studenog 2020.

Poštovane studentice i studenti,


Obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i nadopunu Preporuka za održavanje nastave na visokim učilištima u razdoblju pandemije bolesti COVID-19 uz primjenu protuepidemijskih mjera od 31. kolovoza 2020.  od ponedjeljka 30. studenog 2020. do početka Božićnih i novogodišnjih praznika (23. prosinca 2020.)


  • predavanja ćemo na našem Fakultetu u potpunosti održavati online, prema rasporedu koji je važeći od početka semestra za tjedne udaljene nastave.
  • Vježbe će se izvoditi na Fakultetu sukladno definiranom rasporedu.
  • Parcijalne provjere, kolokviji i ispiti se također mogu održavati u prostorima fakulteta uz poštivanje protuepidemijskih mjera. O načinu izvedbe istih (udaljeno ili na fakultetu) će vas obaviještavati predmetni nastavnici.


Hvala Vam što ste se u dosada izvedenih 8 tjedana semestra pridržavali svih propisanih mjera i tako doprinijeli tomu da smo do sada mogli raditi kontaktna predavanja u kombinaciji s udaljenima. Na istu predanost, a ako je moguće i veću,  Vas pozivamo u periodu koji je pred nama, a sve s ciljem kako bismo mogli odraditi laboratorijske vježbe te kako bismo time osigurali da ćete završetkom upisanog studijskog programa imati ne samo znanja već i vještine potrebite za uspješno obavljanje poslova naše struke.


Uprava Fakulteta