Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na diplomske sveučilišne studije Prehrambeno‑tehnološkog fakulteta Osijek (PRIJAVE)

Obavještavaju se zainteresirani pristupnici da se do 15. rujna 2021. zaprimaju prijave za upis na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na diplomske sveučilišne studije Prehrambeno‑tehnološkog fakulteta Osijek.

Ukoliko se skupi dovoljan broj polaznika (najmanje 10), nastava u okviru Programa se održava tijekom listopada, kroz tri do četiri tjedna intenzivnih cjelodnevnih predavanja i laboratorijskih vježbi. U slučaju da je broj zainteresiranih kandidata manji od 10, nastava iz zadanih kolegija se održava tijekom cijele akademske godine 2021./2022. zajedno s redovitim studentima PTFOS-a.


Molimo Vas da popunite obrazac prijave (u prilogu) te ga dostavite putem e-maila (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).


Nakon prikupljanja prijava zainteresirani kandidati će biti obaviješteni o načinu provođenja Programa i terminu upisa.


Troškovi školarine: 6.875,00 kn (jednokratno; navedena cijena uključuje sve troškove Programa cjeloživotnog učenja; PDV uključen).


Više informacija možete pronaći na stranicama Programa (Poveznica).