Raspored upisa 1. godine Prehrambena tehnologija - jesenski rok


RASPORED UPISA KANDIDATA

u I. nastavnu godinu preddiplomskog sveučilišnog studija Prehrambena tehnologija u

ak. god. 2022./2023. prema konačnoj rang listi

 

Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek će upis kandidata u I. godinu preddiplomskog sveučilišnog studija Prehrambena tehnologija u akademskoj godini 2022./2023. provoditisrijedu, 21. rujna 2022.

prema rasporedu u prilogu!

 

Raspored upisa napravljen je prema konačnoj rang listi kandidata koji su stekli pravo upisa na Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek.

Kandidati su raspoređeni u upisne grupe prema abecednom redoslijedu. Kandidati se trebaju osobno odazvati upisu prema priloženom rasporedu upisa (datum i vrijeme upisa je navedeno u tablici). Iznimno, mimo rasporeda mogu doći na upis kandidati koji su prethodno kontaktirali Ured za studente i studije (tel: 031/224‑331, e.mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ) i dogovorili dolazak u novom terminu.

Kandidati koji se ne odazovu upisu (prema rasporedu ili dogovoru) gube pravo upisa u I. godinu preddiplomskog sveučilišnog studija na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijeku u ak. god. 2022./2023.

Kandidati se trebaju javiti u Ured za studente i studije, koja se nalazi na I. katu, lijevo (F. Kuhača 18, Osijek).


Upisi će se provoditi:


  • elektronskim upisom studijske godine i unošenjem osobnih podataka* (elektronski, preko računala)
  • popunjavanjem Matičnog lista*.
  • Ugovora o studiranju

*mole se kandidati da obavezno pogledaju slijedeće dokumente kako bili upoznati s podacima koji će se od njih tražiti prilikom upisa: Studomat_osobni_podaci.pdf


Ukupni troškovi upisa iznose 410,00 kn i uključuju: troškove upisa, upisnih materijala, studentske iskaznice, projekte Studentskog zbora i obvezno osiguranje studenata.

Troškovi upisa se uplaćuju  na žiro račun Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek (Addiko bank  d.d.).Prilikom uplate obavezno je navođenje sljedećih elemenata:


Platitelj:                      Ime i prezime studenta, adresa stanovanja

Primatelj:                   Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Franje Kuhača 18, Osijek

Iznos:                         410,00

IBAN primatelja:       HR1725000091102017142

Model:                        67

Poziv na broj:            OIB studenta

Opis plaćanja:           Ime i prezime studentaZa upis je potrebno donijeti:


  • Svjedodžbu o položenoj državnoj maturi ili Potvrdu o položenim ispitima državne mature (ukoliko kandidati još nisu dobili svjedodžbu/potvrdu, naknadno će je donijeti)
  • Svjedodžbu o završnom radu (kandidati koji nisu završili gimnaziju)
  • jednu (1) fotografije veličine 4 x 6 cm,
  • presliku osobne iskaznice (obje strane),
  • potvrdu o uplaćenim troškovima upisa
  • kemijsku olovku


Kandidati koji po prvi put upisuju preddiplomski sveučilišni studij na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek, a prethodno su već bili upisani na preddiplomski studij u statusu redovnog studenta (na bilo kojem fakultetu, odnosno studijskom programu), prilikom upisa plaćaju punu školarinu za I. godinu preddiplomskog studija u iznosu 7.370,00 kuna.


Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon studentske referade: 031/224-331 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

RASPORED UPISA KANDIDATA