Raspored upisa kandidata u I. nastavnu godinu preddiplomskog sveučilišnog studija


RASPORED UPISA KANDIDATA

u I. nastavnu godinu preddiplomskog sveučilišnog studija Prehrambena tehnologija u

ak. god. 2022./2023. prema konačnoj rang listi

 

Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek će upis kandidata u I. godinu preddiplomskog sveučilišnog studija Prehrambena tehnologija u akademskoj godini 2022./2023. provoditi


 


četvrtak i petak, 21. i 22. srpnja 2022.

prema rasporedu u prilogu!


 


Raspored upisa napravljen je prema konačnoj rang listi kandidata koji su stekli pravo upisa na Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek.


Kandidati su raspoređeni u upisne grupe prema abecednom redoslijedu. Kandidati se trebaju osobno odazvati upisu prema priloženom rasporedu upisa (datum i vrijeme upisa je navedeno u tablici). Iznimno, mimo rasporeda mogu doći na upis kandidati koji su prethodno kontaktirali Ured za studente i studije (tel: 031/224‑331, e.mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ) i dogovorili dolazak u novom terminu.


Kandidati koji se ne odazovu upisu (prema rasporedu ili dogovoru) gube pravo upisa u I. godinu preddiplomskog sveučilišnog studija na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijeku u ak. god. 2022./2023.


Kandidati se trebaju javiti u Ured za studente i studije, koja se nalazi na I. katu, lijevo (F. Kuhača 18, Osijek).Upisi će se provoditi:


- elektronskim upisom studijske godine i unošenjem osobnih podataka* (elektronski, preko računala)


- popunjavanjem Matičnog lista*.


- Ugovora o studiranju


*mole se kandidati da obavezno pogledaju slijedeće dokumente kako bili upoznati s podacima koji će se od njih tražiti prilikom upisa: Studomat_osobni_podaci.pdf


Ukupni troškovi upisa iznose 410,00 kn i uključuju: troškove upisa, upisnih materijala, studentske iskaznice, projekte Studentskog zbora i obvezno osiguranje studenata.


Troškovi upisa se uplaćuju  na žiro račun Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek (Addiko bank  d.d.).
Prilikom uplate obavezno je navođenje sljedećih elemenata:


Platitelj:                              Ime i prezime studenta, adresa stanovanja


Primatelj:                           Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Franje Kuhača 18, Osijek

Iznos:                                   410,00


IBAN primatelja:              HR1725000091102017142

Model:                                 67


Poziv na broj:                    OIB studenta

Opis plaćanja:                   Ime i prezime studentaZa upis je potrebno donijeti:


-  Svjedodžbu o položenoj državnoj maturi ili Potvrdu o položenim ispitima državne mature (ukoliko kandidati još nisu dobili svjedodžbu/potvrdu, naknadno će je donijeti)


-  Svjedodžbu o završnom radu (kandidati koji nisu završili gimnaziju)


-  jednu (1) fotografije veličine 4 x 6 cm,


-  presliku osobne iskaznice (obje strane),


-  potvrdu o uplaćenim troškovima upisa


-  kemijsku olovku


Kandidati koji po prvi put upisuju preddiplomski sveučilišni studij na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek, a prethodno su već bili upisani na preddiplomski studij u statusu redovnog studenta (na bilo kojem fakultetu, odnosno studijskom programu), prilikom upisa plaćaju punu školarinu za I. godinu preddiplomskog studija u iznosu 7.370,00 kuna.


 Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon studentske referade: 031/224-331 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

RASPORED UPISA KANDIDATA