Katedra za tehnologiju ugljikohidrata i Prehrambeno inženjerstvo - Ispitni rok 16.6.2020.

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku


Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek


Osnove tehnologije ugljikohidrata


Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I (škrob, šećer,...)


Tehnologija ugljikohidrata


Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda


Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda


Upravljanje poduzećima


Prehrambeno inženjerstvo


 


OBAVIJEST


 


Poštovane kolegice i kolege,


ispitni iz gore navedenih kolegija na ispitnom roku 16.6.2020. biti će održani na fakultetu u P1 od 12 do 14 h.


Zbog organizacije Vašeg dolaska na ispit potrebno se prijaviti putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 12.6.2020. u 15 h, uz naznaku koji ispit polažete na navedenom roku.


Upute o dolasku na Fakultet i održavanju ispita biti će poslane na mail adresu u ponedjeljak 15.6.2020.


 


doc. dr. sc. Antun Jozinović