Napominjemo: Ova web stranica uključuje sustav pristupačnosti. Pritisnite Control-F11 kako biste prilagodili web-mjesto slabovidnim osobama koje koriste čitač zaslona; pritisnite Control-F10 za otvaranje izbornika pristupačnosti.

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I (škrob, šećer,...) - Ispitni rok 22.9.2020.




Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek


Katedra za tehnologiju ugljikohidrata


Tehnologija rerade sirovina biljnog podrijetla I (škrob, šećer,...)


 


OBAVIJEST


 


Ispitni rok 22.9.2020. iz gore navedenog kolegija održati će se online putem (usmeni ispit) u 14 h.


Molim Vas da na email ajozinovic@ptfos.hr prijavite izlazak na ispit (ime i prezime, naziv kolegija i email).


Nakon prikupljanja podataka o broju studenta, na email će Vam doći obavijest o tehničkim uputama za provedbu ispita.


 


Rok za prijavu je 21.9.2020.


 


doc. dr. sc. Antun Jozinović