Poziv na sudjelovanje na natjecanju u pisanju poslovnih planova INOVA/BUDI UZOR 2023.

Poštovani studenti,


Tera Tehnopolis poziva vas da sudjelujete u pisanju poslovnih planova u sklopu međunarodne izložbe INOVA/BUDI UZOR 2023. pod motom “Usudi se stvarati“.


Natjecanje BUDI UZOR 2023. je namijenjeno studentima i srednjoškolcima koji u prvom koraku pišu svoj poslovni plan uz podršku e-alata koji obuhvaća edukativne materijale, a u drugom koraku odabrani finalisti prezentiraju svoju poslovnu ideju pred stručnim žirijem.


Aplikacija za pisanje poslovnih planova dostupna je kao pomoć pri pisanju poslovnih planova, a usklađena je s kriterijima natjecanja BUDI UZOR 2023. U sklopu aplikacije za pisanje poslovnog plana pruža se edukativni sadržaj za svaku sekciju te pomoćni alati pri unosu informacija. Neke od značajnijih karakteristika aplikacije su automatska kontrola unesenih podataka te automatsko popunjavanje proračunskih polja na bazi unesenih podataka.


Cilj natjecanja koje je namjenjeno studentima i srednjoškolcima je pružanje potpore u pisanju poslovnog plana i ostvarivanju poslovne ideje kroz konzultantsko savjetovanje koje će se provesti online mentoriranjem putem aplikacije za pisanje poslovnih planova.


Tijekom cjelokupnog procesa izrade poslovnog plana, omogućeno je mentoriranje od strane stručnih suradnika tvrtke TERA Tehnopolis d.o.o., u formi komentara na pojedine stavke poslovnog plana. Korisnici aplikacije automatski dobivaju obavijesti o komentarima na svoj poslovni plan putem e-pošte.


Drugi dan Međunarodne izložbe INOVA/BUDI UZOR 2023. organizira se finale natjecanja u pisanju poslovnog plana, gdje finalisti prezentiraju svoje poslovne planove pred stručnim žirijem. Odabrani finalisti prolaze posebnu edukaciju kako bi se pripremili za finale natjecanje BUDI UZOR 2023. godine koje se održava 27.9.2023 u Zagrebu u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu. Edukacijski program se temelji na glavnom izazovu: Kako prezentirati svoju poslovnu ideju?  • Izrada pitch prezentacije

  • Prezentacijske vještine

  • Izrada individualnog plakata za prezentaciju poslovne ideje


Pozivamo učenike srednjih škola i studente da se na natjecanje u pisanju poslovnih planova BUDI UZOR 2023. prijave do 18.8.2023. putem aplikacije za pisanje poslovnih planova i prihvate izazov „Usudi se stvarati!“


Za više informacija možete nas kontaktirati putem broja telefona 031/251-000 ili e-poštom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Predlažemo Vam da pogledate kako je bilo prošle godine.


Prijavite se! Sudjelujte u natjecanju!


S poštovanjem,


TERA tim