Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I (škrob, šećer,...) - Laboratorijske vježbe

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek


Katedra za tehnologiju ugljikohidrata


Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I (škrob, šećer,...)


 


OBAVIJEST


 


Laboratorijske vježbe iz gore navednog kolegija biti će održane prema oglašenom rasporedu za vježbe (http://www.ptfos.unios.hr/index.php/studentska-sluzba/oglasna-ploca/studenti-vjezbe).


Vježbe će se izvoditi u studentskom laboratoriju Zavoda za prehrambene tehologije (dvorišna zgrada fakulteta), a nastavnik će po studente doći u 10:55 h na kolni ulaz kod metalne kapije. 


Proučiti upute za laboratorijske vježbe koje se nalaze na web stranici fakulteta u nastavnim materijalima, a na vježbe je potrebno ponijeti samo kutu i zaštitnu masku.


 


doc. dr. sc. Antun Jozinović