Naslovnica
Događanja
Upisi
Webmail
Repozitorij
Studomat
Facebook
E-učenje
Fakultet kroz povijest i danas
Opći podatci
Ustroj
Misija i vizija
Sustav kvalitete
Izjava o digitalnoj pristupačnosti
Dokumenti
Natječaji
Međunarodna suradnja
Alumni
Zaposlenici
Imenik
Prijava nepravilnosti
Nagrade zaposlenika
Javna nabava
Pravo na pristup informacijama
Službenik za zaštitu osobnih podataka
PTF u medijima
45 godina PTF-a
O fakultetu
Fakultet kroz povijest i danas
Opći podatci
Ustroj
Misija i vizija
Sustav kvalitete
Dokumenti
Međunarodna suradnja
Alumni
Zaposlenici
Nagrade zaposlenika
Javna nabava
Pravo na pristup informacijama
Službenik za zaštitu osobnih podataka
Izjava o digitalnoj pristupačnosti
PTF u medijima
Natječaji
Prijava nepravilnosti
COVID-19
Zavodi i katedre
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Zavod za prehrambene tehnologije
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Zavod za procesno inženjerstvo
Samostalne katedre
Ispitni rokovi i kolokviji
Informacijski paketi za studente
Studentski izbori 2023
Studentski zbor
Pravilnici i upute
Stručna praksa
Dobrovoljna stručna praksa
Karijerno usmjeravanje studenata
Start-up za studente
Nastavni materijali
Raspored sati
Studomat
Provjera iksice
Psihološko savjetovanje za studente
Upisi
Priznavanje akademskog naziva
Moodle
Loomen
Merlin
Studenti
Informacijski paketi za studente
Studentski izbori 2023
Studentski zbor
Pravilnici i upute
Stručna praksa
Dobrovoljna stručna praksa
Karijerno usmjeravanje studenata
Start-up za studente
Nastavni materijali
Raspored sati
Studomat
Provjera iksice
Upisi
Priznavanje akademskog naziva
Moodle
Loomen
Za koga Zvono zvoni...
Psihološko savjetovanje za studente
Ispitni rokovi i kolokviji
Ured za studente i studije
Rezultati ispita i kolokvija - AAI@EduHr
Oglasna ploča
Nastavnički portal
Knjižnica i izdanja
Knjižnica
Izdavačka djelatnost
PTFOS izdanja
Časopisi PTFOS
Croatian Journal of Food Science and Technology (CJFST)
Hrana u zdravlju i bolesti
Kongresi
Ružičkini dani
Hranom do zdravlja
Voda za sve
ISC GREEN
Dan mladih istraživača
FIB Conference
Promo
HOME
DOGAĐANJA
UPISI
WEBMAIL
REPOZITORIJ
STUDOMAT
FACEBOOK
Stručni rad
Stručni projekti
Uslužne analize
Nastavne baze
CERT-ING
Laboratorij za analizu vina
Centar za kvalitetu mesa
Laboratorij za ispitivanje kakvoće meda i drugih pčelinjih proizvoda
Javne institucije i agencije
foodfacts
Izolacija i karakterizacija aromatičnih spojeva iz vina Graševina proizvedenog na području Osječko-baranjske županije
Tradicionalne sorte voća - potencijal za stvaranje dodane vrijednosti kroz preradu
Mogućnosti iskorištenja nusproizvoda hladnog prešanja ulja u proizvodnji funkcionalnih sladoleda
Funkcionalni želirani proizvodi na bazi aronije
Primjena eko-žitarica proizvedenih na području Osječko-baranjske županije u razvoju novih ekstrudiranih proizvoda
Ekstrakcija biološki aktivnih spojeva iz industrijske konoplje primjenom zelenih tehnika
Doprinos karakterizaciji uniflornih vrsta meda sa područja istočne Hrvatske
Razvoj različitih polugotovih smjesa na bazi eko-žitarica proizvedenih na području Osječko-baranjske županije
Ekspandirane žitarice kao dodana vrijednost poljoprivrednoj proizvodnji OBŽ
Razvoj proizvoda na bazi industrijske konoplje
Razvoj novih proizvoda od ekološki uzgojenih jabuka
Razvoj novih proizvoda na bazi bioaktivnih komponenti dobivenih iz sjemenki grožđa
Praćenje parametara kvalitete u ekološkoj proizvodnji vina Cabernet sauvignon
Mogućnost primjene kupine u proizvodnji proizvoda s dodanom vrijednosti
Izolacija i karakterizacija škroba iz krumpira proizvedenog na području OBŽ-a
Ispitivanje važnih bioaktivnih tvari iz poljoprivrednih proizvoda s gospodarstava OBŽ-a
Utilization of Eggshell Waste for the Production Value Added Products
The Production of Walnut and Hazelnut Cold Pressed Oils, and Butter and Spreads
The Production of Walnut and Hazelnut Cold Pressed Oils, and Butter and Spreads
The Production of Cold Pressed Poppy Oil, Butter and Spread
The Possibility of Waste Utilization in Stone Fruit Processing
Studies of the Quality of Čepin Cabbage
Development of New Lavandula Products Using Modern Green Technology
Agri-food by-products in the production of new extruded products
Development of functional products from traditional apples
Optimizing the production of functional products based on barley malt flour
Production of essential oils and hydrolates of aromatic plants
Potential of elderberry and aronia as raw materials for value added products
Standardization of production and development of specifications for fruit brandy's and liqueurs produced in Osijek-baranja county
Specification for cheeses produced in Osijek baranja county
Primjena ječmenog sladnog brašna u pekarstvu i keksarstvu
Izrada specifikacija trajnih tradicionalnih mesnih proizvoda proizvedenih na području Osječko-baranjske županije
Freeze-drying of Slavonian honey to expand its usage.docx
Development of specifications for selected spices and essential oils from aromatic herbs produced in the Osijek-Baranja County
Development of specifications for honeys produced in Osijek-Baranja County
Development of specifications for fruits and vegetables based products produced in the Osijek-Baranja County
Development of new nutritional supplements
The convenience of domestic corn hybrids for the production of extruded products
Development of functional products based on by-products produced by fruit processing
The influence of the extraction process on the content of color and aroma compounds in cherry wine
From Food-Industry Residues to Functional Tea Biscuits
Raspberry raw material for preparation of functional food additives
Procjena rizika na zdravstvenu ispravnost svježih i polutvrdih sireva na tržnicama RH
Mogućnost komercijalnog iskorištenja komine grožđa u Istočnoj Slavoniji
Unaprjeđenje i standardizacija tehnološkog postupka proizvodnje sira
Educational and Production Center for fruit and vegetable processing, Valpovo
Beet from by product to valuable raw material
Applicability of fluorescence spectrophotometry for honey botanical origin identification
Bioactive dihydrochalcones in old apple varieties
Improving and standardization of apple vine and distillates production processes
Research of functional and oenological properties of fruit wines
Research on the use of waste lignocellulosic materials
The effect of salt reduction on characteristics of traditionally produced cheese from Slavonia
The potential of agroindustrial waste as a carrier for the immobilization of lipases
Potencijalna primjena kumarina kao fungicida
Doprinos zaštiti izvornosti i autentičnosti meda uljane repice (Brassica sp.) kroz određivanje mikro i makro elemenata
Inovativni eko-koncept iskorištavanja tropa grožđa
Karakterizacija matične mliječi
Mogućnost komercijalnog iskorištenja krutog otpada iz proizvodnje vina u Osječko-baranjskoj županiji
Mogućnost prerade ljekovitog bilja primjenom suvremenih tehnoloških procesa
Mogućnost primjene bezglutenskih žitarica u proizvodnji kukuruznih snack proizvoda i modificiranih brašna
Pakiranje jabuka u modificiranoj atmosferi i iskorištenje ostatka nakon prerade jabuka
Poliamini kao markeri tolerancije suše kod pšenice
Proizvodnja hladno prešanog ulja preradom raznih uljarica i stabilizacija ulja prirodnim antioksidansima
Unapređenje i standardizacija postupka proizvodnje vina i rakije od meda
Utjecaj različitih postupaka dimljenja na koncentracije policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u slavonskoj kobasici
Unaprjeđenje i standardizacija tehnologije proizvodnje konjske salame
Ekonomična analiza ohratoksina A u vinu
Unaprjeđenje kvalitete i sigurnosti poljoprivredno-prehrambenih proizvoda
Očuvanje kakvoće meda tijekom procesiranja i skladištenja
Proizvodnja bioetanola iz poljoprivrednog otpada
Javni poziv studentima PTFOS-a za prijavu za dodjelu stipendije Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i ribarstva za akademsku 2024./2025.
31 Listopad 2024
Reakreditacija Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek - Povjerljiva komunikacija
30 Listopad 2024
Reakreditacija Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek – sastanak sa studentima
30 Listopad 2024