HRZZ

Oleogelovi kao nutritivno poboljšanje čokolade i krem-proizvoda

Mogućnost iskorištavanja tradicionalnih sorti jabuka za proizvodnju jabuka i soka od jabuka sa smanjenim udjelom patulina

ImoLipWaste

Imobilizacija lipaza na funkcionalizirane nosače na bazi odabranih otpada iz poljoprivredno-prehrambene industrije

Formuliranje, priprema i testiranje biopolimernih gelova kao nositelja bioaktivnih i hlapljivih komponenata u inovativnim funkcionalnim proizvodima

Razvoj održivog integriranog procesa proizvodnje biološki aktivnih izolata iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije

Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz nusproizvoda biljnoga podrijetla

Utjecaj prehrambenih vlakana na bioraspoloživost polifenola istraživanjem adsorpcije i simuliranih probavnih procesa, in vitro

Primjena kakaove ljuske u proizvodnji čokolade i srodnih proizvoda (COCOCHOCO)

Zelene tehnologije u sintezi heterocikličkih spojeva

Trehalose: fruit product quality improvement

FUNEXFOOD (HRZZ-IP-2013-11-1321)