Naslovnica
Događanja
Upisi
Webmail
Repozitorij
Studomat
Facebook
E-učenje
Fakultet kroz povijest i danas
Opći podatci
Ustroj
Misija i vizija
Sustav kvalitete
Izjava o digitalnoj pristupačnosti
Dokumenti
Natječaji
Međunarodna suradnja
Alumni
Zaposlenici
Imenik
Prijava nepravilnosti
Nagrade zaposlenika
Javna nabava
Pravo na pristup informacijama
Službenik za zaštitu osobnih podataka
PTF u medijima
45 godina PTF-a
O fakultetu
Fakultet kroz povijest i danas
Opći podatci
Ustroj
Misija i vizija
Sustav kvalitete
Dokumenti
Međunarodna suradnja
Alumni
Zaposlenici
Nagrade zaposlenika
Javna nabava
Pravo na pristup informacijama
Službenik za zaštitu osobnih podataka
Izjava o digitalnoj pristupačnosti
PTF u medijima
Natječaji
Prijava nepravilnosti
COVID-19
Zavodi i katedre
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Zavod za prehrambene tehnologije
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Zavod za procesno inženjerstvo
Samostalne katedre
Ispitni rokovi i kolokviji
Informacijski paketi za studente
Studentski izbori 2023
Studentski zbor
Pravilnici i upute
Stručna praksa
Dobrovoljna stručna praksa
Karijerno usmjeravanje studenata
Start-up za studente
Nastavni materijali
Raspored sati
Studomat
Provjera iksice
Psihološko savjetovanje za studente
Upisi
Priznavanje akademskog naziva
Moodle
Loomen
Merlin
Studenti
Informacijski paketi za studente
Studentski izbori 2023
Studentski zbor
Pravilnici i upute
Stručna praksa
Dobrovoljna stručna praksa
Karijerno usmjeravanje studenata
Start-up za studente
Nastavni materijali
Raspored sati
Studomat
Provjera iksice
Upisi
Priznavanje akademskog naziva
Moodle
Loomen
Za koga Zvono zvoni...
Psihološko savjetovanje za studente
Ispitni rokovi i kolokviji
Ured za studente i studije
Rezultati ispita i kolokvija - AAI@EduHr
Oglasna ploča
Nastavnički portal
Knjižnica i izdanja
Knjižnica
Izdavačka djelatnost
PTFOS izdanja
Časopisi PTFOS
Croatian Journal of Food Science and Technology (CJFST)
Hrana u zdravlju i bolesti
Kongresi
Ružičkini dani
Hranom do zdravlja
Voda za sve
ISC GREEN
Dan mladih istraživača
FIB Conference
Promo
HOME
DOGAĐANJA
UPISI
WEBMAIL
REPOZITORIJ
STUDOMAT
FACEBOOK
Znanstveno istraživački rad
Projekti
Bibliografija
Katalog opreme
Noć znanosti
Festival znanosti
Znanstveni centar izvrsnosti Bioprocro
Etičko povjerenstvo za istraživanje na ljudima
Strateški program znanstvenih istraživanja
UNIOS
Potencijal primjene destilacijskog ostatka iz proizvodnje rakije od jabuka za proizvodnju prirodnih modificiranih škrobova
Membranski procesi: Utjecaj koncentriranja na aromatične i fenolne spojeve u crnom vinu
Primjena kakaove ljuske u proizvodnji proizvoda s dodanom vrijednošću
Utjecaj uvjeta sakupljanja pčelinjeg otrova na koncentaciju melitina
Development of high valued products based on medicinal plant extracts
Application of gas plasma and ultrasound in starch modification processes
Antiaflatoxigenic effec of flavonoid quercetin
Ekstrakcija aktivnih tvari iz biljnog materijala primjenom superkritičnog CO2
Određivanje acetiliranih oblika i maskiranog oblika deoksinivalenola u žitaricama i proizvodima od žitarica
Praćenje utjecaja ekstruzije na udio hidroksimetilfurfurala i akrilamida u snack proizvodima s dodatkom nusproizvoda prehrambene industrije
Sinteza i biološka aktivnost novih derivata dipikolinske kiseline
Uklanjanje arsena iz vode pomoću nanočesticama funkcionaliziranog adsorbensa
Razvoj novih ekološki prihvatljivih metoda sinteze derivata vitamina b6
Upotreba nusproizvoda prehrambene industrije u proizvodnji obogaćenih i funkcionalnih ekstrudiranih proizvoda i poluproizvoda
Utjecaj biološke obrade tropa grožđa na ekstrakciju polifenola
Utjecaj fulerena na inhibiciju sinteze aflatoksina
Optimizacija proizvodnje visokokvalitetnog konopljinog ulja
Karakterizacija polifenola u starim kultivarima jabuka
Krioprotekstorsko djelovanje β-glukana na miofibrilarne proteine
29. Ocjenjivanje kvalitete sortnih vrsta meda u Hrvatskoj
19 Prosinac 2024
Natječaj za izbor
13 Prosinac 2024
Odluka o izboru
29 Studeni 2024