• Naslovnica
  • Događanja
  • Upisi
  • Webmail
  • Repozitorij
  • Studomat
  • Facebook
  • E-učenje

croatiaunited kingdom

croatiaunited kingdom

    • Fakultet kroz povijest i danas
    • Opći podatci
    • Ustroj
    • Misija i vizija
    • Sustav kvalitete
    • Izjava o digitalnoj pristupačnosti
    • Dokumenti
    • Natječaji
    • Međunarodna suradnja
    • Alumni
    • Zaposlenici
    • Imenik
    • Prijava nepravilnosti
    • Nagrade zaposlenika
    • Javna nabava
    • Pravo na pristup informacijama
    • Službenik za zaštitu osobnih podataka
    • PTF u medijima
    • 45 godina PTF-a
    • COVID-19
    O fakultetu
    • Fakultet kroz povijest i danas
    • Opći podatci
    • Ustroj
    • Misija i vizija
    • Sustav kvalitete
    • Dokumenti
    • Međunarodna suradnja
    • Alumni
    • Zaposlenici
    • Nagrade zaposlenika
    • Javna nabava
    • Pravo na pristup informacijama
    • Službenik za zaštitu osobnih podataka
    • Izjava o digitalnoj pristupačnosti
    • PTF u medijima
    • Natječaji
    • Prijava nepravilnosti
    • COVID-19
  • Zavodi i katedre
    • Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
    • Zavod za prehrambene tehnologije
    • Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
    • Zavod za procesno inženjerstvo
    • Samostalne katedre
    • Ispitni rokovi i kolokviji
    • Informacijski paketi za studente
    • Studentski izbori 2023
    • Studentski zbor
    • Pravilnici i upute
    • Stručna praksa
    • Dobrovoljna stručna praksa
    • Karijerno usmjeravanje studenata
    • Start-up za studente
    • Nastavni materijali
    • Raspored sati
    • Studomat
    • Provjera iksice
    • Psihološko savjetovanje za studente
    • Upisi
    • Priznavanje akademskog naziva
    • Moodle
    • Loomen
    • Merlin
    Studenti
    • Informacijski paketi za studente
    • Studentski izbori 2023
    • Studentski zbor
    • Pravilnici i upute
    • Stručna praksa
    • Dobrovoljna stručna praksa
    • Karijerno usmjeravanje studenata
    • Start-up za studente
    • Nastavni materijali
    • Raspored sati
    • Studomat
    • Provjera iksice
    • Upisi
    • Priznavanje akademskog naziva
    • Moodle
    • Loomen
    • Za koga Zvono zvoni...
    • Psihološko savjetovanje za studente
    • Ispitni rokovi i kolokviji
  • Ured za studente i studije
    • Rezultati ispita i kolokvija - AAI@EduHr
    • Oglasna ploča
    • Nastavnički portal
  • Knjižnica i izdanja
    • Knjižnica
    • Izdavačka djelatnost
    • PTFOS izdanja
    • Časopisi PTFOS
      • Croatian Journal of Food Science and Technology (CJFST)
      • Hrana u zdravlju i bolesti
  • Kongresi
    • Ružičkini dani
    • Hranom do zdravlja
    • Voda za sve
    • ISC GREEN
    • Dan mladih istraživača
    • FIB Conference
  • Promo
HOME
DOGAĐANJA
UPISI
WEBMAIL
REPOZITORIJ
STUDOMAT
FACEBOOK
Stručni rad
  • Stručni projekti
  • Uslužne analize
  • Nastavne baze
  • CERT-ING
  • Laboratorij za analizu vina
  • Centar za kvalitetu mesa
  • Laboratorij za ispitivanje kakvoće meda i drugih pčelinjih proizvoda

Ministarstvo poljoprivrede

Razvoj i standardizacija proizvodnje ekoloških kupinovih vina
7. Noć znanosti na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek

7. Noć znanosti na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek

5 Prosinac 2023
Obavijest o obrani specijalističkog rada pristupnice Lorene Šmic

Obavijest o obrani specijalističkog rada pristupnice Lorene Šmic

4 Prosinac 2023
Obavijest o obrani specijalističkog rada pristupnice Ive Baričić

Obavijest o obrani specijalističkog rada pristupnice Ive Baričić

4 Prosinac 2023

Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku | Prehrambeno - tehnološki fakultet Osijek | F. Kuhača 18, pp 709 | 31 000 Osijek | Hrvatska
Matični broj: 3058204 | OIB: 96371000697 | IBAN: HR17 2500 0091 1020 17142 | tel: +385 (0)31 224 300 | fax: +385 (0)31 207 115
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PRIJAVA
  • Zaboravili ste lozinku?
  • Zaboravili ste korisničko ime?